ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Δωρεάν έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 60 ευρώ.

Ισχύει για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

Αντικαταβολή

Αυτός είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα που σας παραδίδει το προϊόν ή το παραλαμβάνετε από το ταχυδρομείο, σε περίπτωση που διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Ισχύει μόνο για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

Τραπεζική κατάθεση

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR62 0171 2960 0062 9616 3962 002

Δικαιούχος: ΛΙΑΠΑΤΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΑΤΡΟΥΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Οποιαδήποτε προμήθεια χρεώνεται από την τράπεζα για τη μεταφορά, βαρύνει τον εντολέα (δηλαδή εσάς).

Ο δικαιούχος θα λάβει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις όταν η συναλλαγή πραγματοποιείται εντός της ίδιας τράπεζας (Τράπεζα Πειραιώς).

Η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Πληρωμή μέσω Paypal

Πληρώστε με paypal, τον πιο γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Αφού επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, κατευθύνεστε αυτόματα σε έναν απόλυτα ασφαλή ιστότοπο πληρωμών. Εκεί θα εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή αν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο www.trendinghandmadefy.com. Το www.trendinghandmadefy.com δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, μόνο το paypal χρησιμοποιείται για την έγκριση συναλλαγών. Δεν απαιτείται συνδρομή για τη χρήση του PayPal.

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά κράτηση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει στο 26810 65703 και να παραλάβετε το προϊόν σας καταβάλλοντας μόνο το αντίτιμο του προϊόντος, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση, από το φυσικό μας κατάστημα «TRENTING HANDMADE FOR YOU» που βρίσκεται στην περιοχή Φωτεινό πλησίον του οικισμού Κομποτίου στον Δήμο Ν. Σκουφά στην πόλη της Άρτας.

*Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%, ενώ το www.trendinghandmadefy.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

*Οι πληρωμές γίνονται σε Ευρώ.

elEL
X